Chp Ergene İlçe Örgütü'nden, Oda'miza Nezaket Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuh Nuhoğlu ve beraberindeki heyet, Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

21 Ekim 2022 Cuma günü saat 11.00'da gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun yanı sıra; CHP Ergene İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuh Nuhoğlu, İlçe Sekreteri Sayın Ramadan Duran, İlçe Bilişim Sorumlusu Sayın Şenay İslam, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Ali Selim Venklioğlu, Sayın Duranca Ormanlı ve Sayın Erdinç Arat, CHP Ergene Gençlik Kolları Başkanı Sayın Özcan Güler, Oda'mız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır ile Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen hazır bulundular.

Bu yılın haziran ayı başında gerçekleştirilen 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten CHP Ergene İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Başkanı Nuhoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar diledi. Odalar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin yerel örgütleri arasında kurulacak güçlü iletişim köprülerinin, vatandaşların yaşadığı sorunların çözümüne ilişkin çalışmalar ve yerel anlamda daha kaliteli yaşam sürdürülebilmesi hususunda hayata geçirilmesi düşünülen uygulamalar açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Nuhoğlu, toplumsal birlikteliğin tesisi ve genel refah seviyesinin yükseltilmesi adına gerçekleştirilecek her türlü çalışmaya destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve yaklaşık olarak 1,5 saat süren görüşmede, ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın tüm meslek grupları üzerinde yarattığı olumsuz etkiler ve konuya ilişkin çözüm önerileri hususunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bulundukları nezaket ziyareti dolayısıyla CHP Ergene İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuh Nuhoğlu ve beraberindeki heyet üyelerine, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.