Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Sayın Cüneyt Akar, Oda'mızın Konuğu Oldu

Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Sayın Cüneyt Akar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

27 Şubat 2024 Salı günü saat 13.00'de gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan ,Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır ,Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem de hazır bulundu.

Gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti dolayısıyla Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Sayın Cüneyt Akar ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.