Belediye Başkani'miz Sayin Ahmet Sarikurt Ve Chp Çorlu İlçe Başkani Sayin Cüneyt Akar, Oda'mizin Konuğu Oldu

Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Sayın Cüneyt Akar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 14.00'de gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır ile Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen de hazır bulundu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem'in mazeretleri dolayısıyla katılamadıkları ziyaret programı, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

            Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette; yerel gündemi meşgul eden konular, yerel ekonominin geldiği son nokta, kurumların birlikte hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri masaya yatırıldı.

Gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti dolayısıyla Çorlu Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Sayın Cüneyt Akar ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Diğer Paylaşımlar