Başkan Eroğlu Ve Beraberindeki Heyet, Kaymakamlik Makamini Ziyaret Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz, Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

29 Kasım 2022 Salı günü saat 10.15'te, Kaymakamlık makamında yapılan ziyarette; Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üye'miz Sayın Erdal Bilmem hazır bulundular.

İlçenin genel durumu, ticari hayat, yaşanan ekonomik gelişmeler, kentsel sorunlar ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri üzerine Kaymakam Eldivan ile bir süre görüşen yönetim kurulu üyelerimiz, yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Kaymakamlık makamından ayrıldılar.