Başkan Eroğlu, Edirne’de Düzenlenen 58'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı'na Katıldı

58'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası'nın ev sahipliğinde yapıldı. 28,29 ve 30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen 58'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı'nda Oda'mızı, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu , Oda Sekreteri Sayın Burcu Bayındır ve Oda Saymanı Sayın Yadigar Gülşen temsil etti.

Mesleğimizde Yaşanan Güncel Gelişmeleri Değerlendiren TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu; "Türmob-Gib Çalıştayının Değerlendirilmesi, Nace kodu sebebiyle E deftere gecislerde uygulanan cezalar ve itirazlar " konularına görüşlerini ifade etti.

Başta Platform Başkanı'mız ve aynı zamanda İstanbul SMMM Odası Başkanı'mız Sayın Erol Demirel olmak üzere; Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) kurullarının değerli üyelerine, platforma ev sahipliği yapan Edirne  SMMM Oda Başkanı Cüneyt Keskin, Oda Yöneticilerine Başarılı Organizasyon ve Herkese Gösterdikleri Yakın İlgi Alaka İçin Teşekkür Ediyorum.