Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Çorlu Şubesi, Oda'miz Yönetim Kurulu'nu Ziyaret Etti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ziyarette bulundular.

19 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 13.00'da gerçekleştirilen ziyarette; Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, ADD Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Dikmen, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, ADD Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Sayın Selma Eren, ADD Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Saymanı ve aynı zamanda Oda'mız Üyesi Sayın Özlem Açık ile ADD Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Halkla İlişkiler Sorumlusu Sayın Esin Venklioğlu hazır bulundular.

Oda'mız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem'in başka bir program, Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigar Gülşen'in ise sağlık problemleri dolayısıyla katılamadığı ziyarette; yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. ADD Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Dikmen, günün anısına Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'na Atatürk Portresi armağan etti.

Gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaret dolayısıyla ADD Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Dikmen ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.