Akdemir Ve Şen'den, Odamiza Nezaket Ziyareti

AKDEMİR ve ŞEN'DEN, ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ  

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) 2016-2019 ve 2019-2022 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Akdemir ve İSMMMO Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Yakup Şen, Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular.

 

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde tamamlanan Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Çorlu SMMMO) 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten Akdemir ve Şen, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarı dileklerini ilettiler. 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirilen ve yaklaşık olarak 2 saat süren görüşmede, meslek camiamızı öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Akdemir ve Şen; ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın meslektaşlarımız üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiler, uygulamadaki mevcut sorunlar ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri hususunda da görüş alışverişinde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; YMM Sayın Mehmet Şahan, Çorlu SMMM Odası 2013-2016 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Burhanettin Şener, Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Genel Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır, Saymanımız Sayın Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem ve değerli meslek büyüğümüz Sayın Yaşar Perçinoğlu da hazır bulundular.

 

Görüşme esnasında, sürpriz bir de gelişme yaşandı. Değerli meslek büyüğümüz Akdemir, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim almak üzere Odamıza gelen Önder Perver'e, yetki belgesini hep birlikte takdim ettiler.

 

Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla değerli meslek büyüklerimiz Sayın Akdemir ve Sayın Şen'e, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar