11.05.2018 Çorlu Smmm Odasi Eğitim Ve Hizmet Binasi Açiliş Töreni

Odamız Eğitim ve Hizmet Binası Açılış Törenine iştirak ederek bizleri onurlandıran Türmob Genel Başkanı A. Masis YONTAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sayın Ünal BAYSAN, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad ÇATALKAYA, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Bedrettin TEPE, Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Celil ESKİCİ, Çorlu SGK Merkez Müdürü Sedat ÇELİK, Çorlu İŞKUR Hizmet Merkez Müdürü Vicdan GÜÇER, Denizbank Çorlu Şube Müdürü Aysun YENER ŞEN, İstanbul SMMM Oda Başkanı Yücel AKDEMİR, Bursa SMMM Oda Başkanı Ahmet Hikmet SÖNMEZ, Tekirdağ SMMM Oda Başkanı Nedim ARSLAN, Çanakkale SMMM Oda Başkanı Kadir ELİBOL, Kırklareli SMMM Oda Başkanı Faruk AZABAOĞLU, Edirne Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt KESKİN ve Eski Oda Başkanı Enver ÇEVİK, Kocaeli SMMM Oda Başkanı Fikret GÖKMEN, Sakarya SMMM Oda Başkanı Ertuğrul KOCACIK, Samsun SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Adem KARA ve Adnan DEMİR, Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Yöneticileri, Trakya Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği Av. Sinem MALGAÇ ve Yönetim Kurulu ile üyelerimize katılımlarından, desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.