Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu,yeni Üyemize Ruhsatini Takdim Etti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu; Oda'mıza yeni üye olan Sayın Simge ANGIN'a, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını takdim etti.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Oda'mıza yeni üye olan Sayın Simge ANGIN'a Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını takdim etti. 02 Şubat 2024 Cuma günü saat 17.00 de Çorlu SMMM Odası'nda gerçekleştirilen takdim töreninde; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan,Saymanımız Sayın Yadigar Gülşen hazır bulundular.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını teslim ettiğimiz Sayın Simge ANGIN'a, uzun ve başarılarla dolu mesleki hayatlar temenni ederiz.