Tümdep Başkani Masum Türker'den, Çorlu Smmmo'ya Nezaket Ziyareti

Türkiye Muhasebeciler Denetçiler Platformu (TÜMDEP) Başkanı Dr. YMM Sayın Masum Türker ve beraberindeki heyet, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'ni ziyaret ettiler.

Gerçekleştiriler nezaket ziyaretinde; TÜMDEP Başkanı Sayın Masum Türker, Bağımsız Mali Müşavirler Grubu (BMMG) Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Turgay Kanarya, Bağımsız Mali Müşavirler Grubu (BMMG) Derneği Meclis Başkanı Sayın Murat Baş, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Taner Yüceur, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, Oda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Delegeleri hazır bulundular.

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde tamamlanan Çorlu SMMM Odası 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten TÜMDEP Başkanı Sayın Masum Türker, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarı dileklerini iletti. 05 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirilen ve oldukça samimi bir ortamda yaklaşık olarak 2 saat süren görüşmede, meslek camiamızı öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Türker; ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın meslektaşlarımız üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiler, uygulamadaki mevcut sorunlar ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri, yönetim ve idare kurulları açısından daha fazla sayıda kadın meslektaşımızın görev alması konusunun gerekliliği, temsilde dengeli dağılım ve etkin ve çözümsel yaklaşım hususlarında da görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla değerli meslek büyüğümüz TÜMDEP Başkanı Dr. YMM Sayın Masum Türker ve beraberindeki heyete, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.