Smmm Staja Giriş Sinavi Hazirlik Kursu İçin Son Ders Zili Çaldi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarafından açılan 2023/1'inci Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) Staja Giriş Sınavı (SGS) Hazırlık Kursu için son ders zili çaldı. Hafta sonlarında (cumartesi ve pazar günleri) gerçekleştirilen toplam 176 saatlik kurs programı, 4 aylık staj süresinden sayılacak.

10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 09.30'da başlayan ve 11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 17.00'da sona eren kurs programının son gününde 17 kişilik katılımcı grubu ile bir araya gelen Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Staj Eğitim Komitesi Başkanı Sayın Serpil Bayrı ve kurs eğitmenlerimizden Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Üyesi Dr. Özkan Sarısoy; 29 Nisan 2023 Cumartesi günü yapılması planlanan 2023/1'inci Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) Staja Giriş Sınavı (SGS)'na ilişkin sınav içeriği, sınavda dikkat edilmesi gereken hususlar ve sınav stresi ile başa çıkma yöntemleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundular. Kursiyerlere başarı dileklerini de ileten Oda'mız üyeleri, sınav tarihine kadar geçecek olan süreçte anlamakta güçlük çekilen ve sıkıntı yaşanan her konuda destek vermeye hazır olduklarının da özellikle altını çizdiler.

Öğlen yemeği için verilen arada, Çorlu SMMM Odası tarafından açılan 2023/1'inci Dönem SMMM Staja Giriş Sınavı (SGS) Hazırlık Kursu'nu başarıyla tamamlayan kursiyerler için, bir de mini kutlama programı gerçekleştirildi. Oldukça verimli bir kurs programı geçirmekten dolayı büyük bir mutluluk içerisinde olduklarını söyleyen Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, aynı başarının sınavda da gösterileceğinden emin olduğunu ve genç adayların kendisini her zaman arayabileceklerini ifade etti.