Şener Ve Perçinoğlu'ndan, Odamiza Nezaket Ziyareti

2013-2016 Dönemi'nde Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan değerli meslek büyüğümüz Sayın Burhanettin Şener ve Sayın Yaşar Perçinoğlu, Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular.

Bu yılın Haziran ayı başında gerçekleştirilen ve iki gün süren 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten SMMM Burhanettin Şener ve SMMM Yaşar Perçinoğlu, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar dilediler. Meslek camiasını öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Şener ve Perçinoğlu, ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın meslek camiamız üzerinde yarattığı olumsuz etkiler ve konuya ilişkin çözüm önerileri hususunda da görüş alışverişinde bulundular.

Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla değerli meslek büyüklerimiz Sayın Burhanettin Şener ve Sayın Yaşar Perçinoğlu'na, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.