Sayin Taşkiran Ve Sayin Atacan'dan, Çorlu Smmm Odasi'na İade-İ Ziyaret

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı'mız Sayın Mustafa Taşkıran ve Grup Müdürü'müz Sayın Serdar Atacan, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'mize, iade-i ziyarette bulundular.

08 Aralık 2022 Perşembe günü saat 15.00'da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Oda'mız tarafından yürütülen çalışmalar, yapılan hizmetler ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler aktardı. Ayrıca mükelleflerin ve firma sahiplerinin yaşadıkları sıkıntıları aktararak, olası çözüm önerileri hakkındaki görüşlerini sundu.

Gerçekleştirilen iade-i ziyarette; Oda'mız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem de hazır bulundular.

Gerçekleştirmiş oldukları iade-i ziyaret dolayısıyla Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı'mız Sayın Mustafa Taşkıran ve Grup Müdürü'müz Sayın Serdar Atacan'a teşekkür eder, en derin saygılarımızı sunarız.