Oda'miz, Özel Optimed Hastanesi İle İndirim Sözleşmesi İmzaladi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Optimed Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, ''Sağlık Hizmet Sözleşmesi'' imzalandı. İmzalanan sözleşme kapsamında; sosyal güvencesi olan Oda'mız üyeleri ile eş ve çocuklarına muayene ücretleri (her bir poliklinik başına katılım payı hariç) üzerinden yüzde 15, yapılan tetkik, tedavi ve ameliyat ücretleri (ilaç ve sarf malzeme hariç) için alınan fark ücretlerinden yüzde 15 ve sosyal güvencesi olmayan Oda'mız üyeleri ile eş ve çocuklarına cari fiyat tarifesi üzerinden yüzde 20 indirim yapılacak. Ayrıca sözleşme, tüm check up paketlerinde de yüzde 20 indirim sağlayacak.

İndirim sözleşmesinin imzalanması amacıyla 18 Kasım 2022 Cuma günü, saat 14.30'da gerçekleştirilen görüşmede; Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Optimed Sağlık Hizmetleri San. Tic. A.Ş. adına Kurumsal İletişim Uzmanı Sayın Nagihan Aktaş ve Kurumsal İletişim Uzmanı Sayın Ece Osmanoğlu hazır bulundular.

Sözleşme maddelerine ilişkin yapılan açıklanmaların ardından, bir yıl süreyle geçerlilik taşıyacak olan indirim sözleşmesi imza altına alındı. Sözleşmeyi; Çorlu SMMM Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Optimed Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına ise Hastane Yetkilisi sıfatıyla Kurumsal İletişim Uzmanı Sayın Nagihan Aktaş imzaladılar.