İşkur Çorlu Şube Müdürü'müz Sayin Moğulkoç'u, Makaminda Ziyaret Ettik

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çorlu Şube Müdürü'müz Sayın Aslıhan Moğulkoç'u makamında ziyaret ettiler.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'miz, İŞKUR Çorlu Şube Müdürü'müz Sayın Aslıhan Moğulkoç'a nezaket ziyaretinde bulundular. 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 16.00'da gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu, Başkan Yardımcı'mız Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Burcu Bayındır, Sayman'ımız Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üye'miz Erdal Bilmem hazır bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu'nun yaptığı kısa bir giriş konuşması ile başlayan ziyaret programı, Yönetim Kurulu Üyeleri'mizin İŞKUR Çorlu Şube Müdürü'müz Sayın Aslıhan Moğulkoç'a tek tek tanıtılmasıyla devam etti. Akabinde, Oda'mızın kuruluşundan bu güne kadar geçen süre zarfında gerçekleştirilen çalışmalar ve 04-05 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı ile göreve seçilen yeni yönetimin hayata geçirmeyi hedeflediği projelerin bir özeti aktarıldı. Pandemi süreci boyunca, Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) ve Nakit Ücret Desteği (NÜD) hesaplama yükünün İŞKUR çalışanları ile birlikte üstlenildiğinin altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu, İŞKUR'a ait teknolojik alt yapı ve bilgisayar işletim sisteminin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'na ait teknolojik alt yapı ve bilgisayar işletim sistemi ile entegre bir şekilde çalışmasının önem ve gerekliliğine vurgu yaptı.

Üç yıl süreyle Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak olan isimleri tebrik eden İŞKUR Çorlu Şube Müdürü'müz Sayın Aslıhan Moğulkoç, Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik mesleğini icra eden meslek mensuplarının yaptığı görevin önemine değindi. Oda Yönetimi'nin yapacağı çalışmalarda ve hayata geçirmeyi hedeflediği projelerde başarılar dileyen İŞKUR Çorlu Şube Müdürü'müz Sayın Aslıhan Moğulkoç, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Ayrıca, Oda Yönetim Kurulu'nun talebi doğrultusunda, üyeleri bilgilendirme amacıyla organize edilecek her türlü eğitim ve seminer etkinliğinde aktif rol oynayabileceklerinin altını çizdi.

Gerçekleştirilen ziyaret programı, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Gösterdiği konukseverlik dolayısıyla İŞKUR Çorlu Şube Müdürü'müz Sayın Aslıhan Moğulkoç'a teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunar, gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar dileriz.