Eğitim Ve Spor Vakfi'ndan, Odamiza Nezaket Ziyareti...

1989 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren ve 'bir vakıf tarafından Çorlu'ya kazandırılan ilk kız öğrenci yurdu' olma özelliğini taşıyan projeyi hayata geçirme başarısı gösteren Çorlu Eğitim ve Spor (ÇES) Vakfı'nın Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular.

29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 16.00'da gerçekleştirilen ziyarette; Tekirdağ Barosu eski Başkanı ve ÇES Onursal Başkanı Av. Hasan Orta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü eski Başkanı (2007), 2009-2014 Dönemi CHP Tekirdağ İl Genel Meclisi Üyesi ve ÇES Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı SMMM Adnan Sülün, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ÇES Vakfı Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi olan Ayşe Eroğlu, geçtiğimiz dönem Çorlu Belediye Başkanlığı için CHP'den Aday Adaylığı'nı açıklayan ve halen ÇES Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yüksek Mimar Fatma Gürel, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yadigâr Gülşen, ÇES Vakfı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Av. Olcay Kıvanç, Çorlu Madeni Eşya Elektrikli Aletler Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇES Vakfı Vakıf Temsilcisi Rüstem Duman ve Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bilmem hazır bulundu.

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından 2022-2025 Dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten Vakıf Heyeti, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde görev alan tüm isimlere başarı dileklerini ilettiler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından konuk heyet, hizmet binamızı gezerek detaylı incelemelerde bulundular.

Gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaret dolayısıyla ÇES Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan Sülün ve Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.