Çorlu Tso'dan, Oda'miza Nezaket Ziyareti

Çorlu Sanayi ve Ticarety Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve beraberlerindeki TSO Heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne nezaket ziyaretinde bulundular.

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 Dönemi için göreve seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarı dileklerini iletti. 02 Ağustos 2022 Salı günü saat 14.00'te gerçekleştirilen görüşmede Volkan, hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Ayrıca ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanı ticaret hayatı üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiler, uygulamadaki mevcut sorunlar ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri hususunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Haluk Bayındır ve Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı'mız Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Burcu Bayındır, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Saymanı Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Saymanı'mız Yadigâr Gülşen, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Yurtseven ve Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üye'miz Erdal Bilmem ile Çorlu TSO Genel Sekreteri İbrahim Karağöz hazır bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı'mız Ayşe Eroğlu'nun doğum günü dolayısıyla hazırlanan pastanın kesilmesi ile farklı bir boyut kazanan ziyaret, keyifli ve mutlu anların yaşanmasına vesile oldu.

Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve beraberlerindeki heyet üyelerine teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.