Çorlu Mmmb Derneği'nden, Odamiza Ziyaret

Çorlu Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği (MMMB) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özgür ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten Çorlu MMMB Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özgür, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar dilediler. Meslek camiasını öne çıkaracak çalışmalar konusunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Özgür; geliştirilmesi kuvvetle muhtemel ortak projelerde de sorumluluk üstlenebileceklerinin altını çizdi. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde; Çorlu MMMB Derneği Genel Sekreteri Leyla Acır, Yönetim Kurulu Saymanı Gülfer Ümit, Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Karataş, Yönetim Kurulu Üyesi Emel Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Caymaz da hazır bulundu.

Bulundukları nezaket ziyareti dolayısıyla Çorlu MMMB Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özgür ve beraberindeki heyet üyelerine, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.