Çorlu Belediye Meclisi'nin Kadin Üyeleri'nden, Oda'miza Nezaket Ziyareti

2019 Yerel Seçimleri'ne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarından girerek Çorlu Belediye Meclisi Üyesi olarak görev yapmak üzere seçilen Oya Asıl Güney, Adviye İşbuyuran, Hatice Temel ve Alev Türk, Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular. Bu yılın Haziran ayı başında gerçekleştirilen ve iki gün süren 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 2022-2025 Dönemi için göreve seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten Çorlu Belediye Meclisi'nin Kadın Üyeleri, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde sorumluluk üstlenen tüm isimlere başarılar dilediler. Çorlu Belediyesi ile Çorlu SMMM Odası tarafından ortaklaşa olarak hazırlanarak hayata geçirilmesi planlanan projeler hususunda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen konuk heyet, ülkemizde yaşanan ekonomik daralmanın kamuya sunulan hizmet kalitesi üzerinde yarattığı olumsuz etkiler ve bu konuya ilişkin çözüm önerileri hakkında da görüş alışverişinde bulundular. Özellikle kadın istihdamı ve kadın iş gücünün, verimli bir şekilde ekonomik katkıya dönüştürülmesi amacını güden sosyal projelerin hazırlanması hususundaki düşünceleri masaya yatırdılar. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla Çorlu Belediye Meclisi'nin değerli kadın üyelerine, teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.