Çeso Başkani Murat Turna'dan, Odamiza Ziyaret...

Kayıtlı 2 bin 100 üyesi ile ilçemizdeki en büyük odalar arasında ikinci sırada yer alan Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ÇESO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Turna, Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu.

29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 15.00'te gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Saymanı Yadigâr Gülşen de hazır bulundu.

04-05 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 5'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından 2022-2025 Dönemi için seçilen kurul üyelerine tebriklerini ileten ÇESO Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP MYK Üyesi Murat Turna, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu nezdinde görev alan tüm isimlere başarı dileklerini iletti. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede, iş dünyası ve ticaret hayatına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bundan sonraki süreçte Çorlu SMMM Odası Yönetimi ile daha sık bir araya gelme fırsatı bulmayı umut ettiklerini ifade eden Başkan Turna, Çorlu SMMM Odası ile birlikte hayata geçirilebilecek ortak projelerin planlanması ve uygulamaya geçirilmesi konusunda da sorumluluk üstlenebileceklerini söyledi.

Gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaret dolayısıyla Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP MYK Üyesi Sayın Murat Turna'ya teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.