Başkan Eroğlu, Trabzon'da Düzenlenen 57'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı'na Katıldı

57'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı, Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası'nın ev sahipliğinde yapıldı. 09,10 ve 11 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen 57'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı'nda Oda'mızı, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bilmem temsil etti.

57'nci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı Trabzon SMMM Odası Ev Sahipliğinde Yapıldı. Toplantıya Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bilmem İle Birlikte Katıldık.

Mesleğimizde Yaşanan Güncel Gelişmeleri Değerlendiren TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu; "e-Defter Berat Yükleme Sürelerinde Ay Sonunda Yaşanan Yoğunluğu Gidermek İçin Sürelerin Uzatılacağı, SMMM'lerin Kendi E-İmzaları İle Defter Beratları Onaylayabilmesi Konusunda " Düzenlemelerin Yakında Hayata Geçeceğini İfade Etti.

Platform Başkanı Erol Demirel, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ve 25 Oda Başkanı "Odaların Sürdürebilirliği ve Meslektaşlarımızı Yakından İlgilendiren Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri" Konusunda Görüşlerini İfade Ettiler.

Trabzon SMMM Odasının Önceki Dönem Başkanları Kenan Atalay, Veysel Zekai Bak, Ahmet Mali Müşavir Ahmet Demir İle Bir Arada Olduk.

Başta Platform Başkanı'mız ve aynı zamanda İstanbul SMMM Odası Başkanı'mız Sayın Erol Demirel olmak üzere; Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Sekreteri Sayın Yahya Arıkan ve kurullarının değerli üyelerine, platforma ev sahipliği yapan Trabzon SMMM Oda Başkanı Cüneyt Hayal'e, Oda Yöneticilerine Başarılı Organizasyon ve Herkese Gösterdikleri Yakın İlgi Alaka İçin Teşekkür Ediyorum.