ÇSMMM Odası

Ayşe Eroğlu

ÇSMMM Odası Başkanı

Kavuşulan Her Yeni Yıl, Doğan Yepyeni Umutların Habercisidir

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, yeni yılın gelişi dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı kutlama mesajında; her yeni yılın, umutların tazelendiği yepyeni bir başlangıç olduğunu anımsatan Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, ''Yeni yıl demek; yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve mevcut umutları yeşertmek için çok çalışmak demektir. Bu bağlamda daha güzel bir yıl, daha mutlu ve daha huzurlu bir gelecek için büyük sorumlulukları üstlenmek demektir. Demokrasimizin, özgürlüğümüzün ve hayat standartlarımızın yükseltilmesi adına mücadelesini hep birlikte vereceğimiz, yepyeni bir yolculuğa birlikte başlıyoruz.

Muhasebe mesleğinin dinamik yapısı dikkate alındığında, zaman zaman sorunların ve bunlara yönelik görüş ayrılıklarının yaşanması doğaldır. Tabiatıyla belirli konularda meslek mensuplarımızın vicdanında oluşan soru işaretlerinin tamamen ortadan kaldırılması, büyük önem arz etmektedir. Bununla birlikte bu sorunları; hukukun üstünlüğü, adalet, şeffaflık ve hesap verebilirlik gibi ilke ve değerlerin hâkim olduğu bir yapıda; birbirimizi yaralamadan, kırıp dökmeden ve karşılıklı anlayış içerisinde çözüme kavuşturmamız esastır. Meslek camiamızın refahı ve mevcut istikrarın sürekliliği, bu ilkelerin taviz verilmeksizin gözetilmesinden geçmektedir. Bunun için yapılan reformların aralıksız bir şekilde sürdürülmesi, artarak devam etmesi ve güncellenen kararlarının tüm meslek mensuplarımız tarafından harfiyen hayata geçirilmesi, olmazsa olmazlarımız arasında yer almaktadır.

Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla 2023 yılının; sosyal ve ekonomik belirsizliklerin meydana getirdiği risklerin ortadan kalktığı, mesleğimizin her alanında iyileşmelerin artarak devam ettiği, bununla birlikte sağduyunun, kardeşliğin, adaletin, şeffaflığın, sevgi ve saygının daima hâkim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Değerli Oda üyelerimizin yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Diğer Başkan Mesajları