Ted Çorlu Koleji, Yönetim Kurulu Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu'nun Konuğu Oldu

TED Çorlu Koleji Mali ve İdari İşler Müdürü Sayın Köksal Erözkan ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Sayın Verda Voyvoda, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

21 Şubat Salı günü saat 14.00'da gerçekleşen ziyarette; Oda'mız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan ve TED Çorlu Koleji'nin geçtiğimiz yıl Oda üyelerimizin çocuklarına eğitim ücreti üzerinden sunduğu yüzde 5 indirim uygulamasının bu yıl da devam edeceğini aktaran TED Çorlu Koleji Kurumsal İletişim Yöneticisi Sayın Verda Voyvoda; erken kayıt dönemindeki çok avantajlı ek indirim fırsatından yararlanmak isteyen Oda üyelerimizin, 31 Mart Cuma gününe kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini vurguladı. TED Çorlu Koleji'nin; 95 yıllık Türk Eğitim Derneği tecrübesi, güçlü eğitim kadrosu, yerleşkenin fiziki ve teknolojik avantajları ile ülkemizde parlayan bir yıldız olmayı arzuladığını dile getiren Voyvoda, TED Çorlu Koleji'nin çocuklarımızın hayat başarısına katkı sağlayan en etkin paydaş olarak çalıştığını ifade etti.

Gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyareti dolayısıyla TED Çorlu Koleji Mali ve İdari İşler Müdürü Sayın Köksal Erözkan ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Sayın Verda Voyvoda'ya teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar