Oda'miz, Özel Çorlu Florya Anaokulu İle Eğitim Ve Öğretim İşbirliği Protokolü İmzaladi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Özel Çorlu Florya Anaokulu arasında, ''Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü'' imzalandı. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için geçerlilik taşıyacak sözleşme kapsamında; Çorlu SMMM Odası üyeleri, çalışanları ile 1'inci derece yakınlarının çocuklarına verilecek eğitim ve öğretim hizmetleri karşılığında alınacak ücretlerde, %20 (yüzde yirmi) oranında indirim desteği sağlanacak.

13 Aralık 2023 Perşembe günü saat 15.00'da gerçekleştirilen eğitim ve öğretim işbirliği protokolünü, Çorlu SMMM Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ile Özel Çorlu Florya Anaokulu Kurucu Müdürü Sayın Esra Yüksel imza altına aldılar. Protokol imza töreninde, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır ile Özel Çorlu Florya Anaokulu Şube Müdürü Sayın Şebnem Turan Dülger de hazır bulundular.

Önerler Mahallesi Trakya Koleji Yanı Küme Evler No:1 Çorlu/Tekirdağ ve Şeyhsinan Mahallesi Anafartalar Caddesi Madamın Kahvesi Yanı No:10 Çorlu/Tekirdağ adreslerinde olmak üzere iki farklı yerleşkesi bulunan Özel Çorlu Florya Anaokulu hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarına, www.floryakids.com internet adresinden ve kurumun sosyal medya (Facebook ve İnstagram) hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar