Oda'miz İle Özel Bilgi Kulesi Anaokulu Arasinda, Kurumlar Arasi İşbirliği Ve İndirim Protokolü İmzalandi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Özel Bilgi Kulesi Anaokulu arasında, ''Kurumlar Arası İşbirliği ve İndirim Protokolü'' imzalandı. Bir yıl süreyle geçerlilik taşıyacak olan sözleşme kapsamında; Çorlu SMMM Odası üyeleri, çalışanları ile 1'inci derece yakınlarının çocuklarına verilecek eğitim hizmetleri karşılığında alınacak ücretlerde, %20 (yüzde yirmi) oranında indirim desteği sağlanacak.

13 Aralık 2023 Perşembe günü saat 14.00'da gerçekleştirilen kurumlar arası işbirliği ve indirim protokolünü, Çorlu SMMM Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ile Rumeli Mahallesi Bulutlu Sokak No:13 Çorlu/Tekirdağ adresinde hizmet vermekte olan Özel Bilgi Kulesi Anaokulu Yönetim Sorumlusu Sayın Deniz Türker imza altına aldılar.

Protokol imza töreninde, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Sekreterimiz Sayın Burcu Bayındır da hazır bulundu.