11'inci Trakya Mali Müşavir Odalari Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Bu yıl 11'incisi yapılan Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası, Lüleburgaz'da gerçekleştirilen etapla sona erdi. Şampiyonluk kupası Kırklareli SMMM Odası'na giderken, gol krallığı yarışında ise Çorlu SMMM Odası'ndan Cavit Şen zirvede yer aldı.

Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Kırklareli SMMM Odası, Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası'nın katılımıyla düzenlenen ve bu yıl 11'incisi yapılan Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası, Lüleburgaz Muntaş Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakalarla sona erdi.

17 Aralık 2022 Cumartesi günü oynanan maçlarda; Kırklareli SMMM Odası, Tekirdağ SMMM Odası karşısında farklı kazanırken (8-3); Çorlu SMMM Odası ise, Edirne SMMM Odası karşısında adeta gol olup yağdı (9-1). Çıktığı bütün maçları kazanarak topladığı 9 puanla şampiyonluk ipini Kırklareli SMMM Odası göğüslerken, turnuvanın 'Gol Kralı' ise Çorlu SMMM Odası'ndan Cavit Şen oldu. Ayrıca Kırklareli SMMM Odası'nın kalesini koruyan ve turnuva boyunca sadece 6 gol yiyen Serdar Vardar ise 'En Başarılı Kaleci' olarak kayda geçti.

11'inci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nda, yeni bir uygulama da hayata geçirildi. Turnuva kapsamında, ilk defa 'Veteranlar Kadrosu' oluşturuldu. Emektar meslek mensuplarımızın ter döktüğü ayrıcalıklı müsabakada ise kazanan dostluk oldu (1-1).

11'inci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nda; yenilgi yüzü görmeyen Kırklareli SMMM Odası ilk sırada, turnuvaya geç ısınan Çorlu SMMM Odası ikinci sırada, beklentileri karşılayamayan Edirne SMMM Odası üçüncü sırada, galibiyetle tanışamayan Tekirdağ SMMM Odası ise son sırada yer aldı.

Son tur maçlarının ardından turnuvadaki genel puan durumu ise şöyle oluştu:

O:        G:        B:         M:        A:         Y:          Av:      P:

Kırklareli SMMM Odası            3          3          0          0          19          6          +13       9

Çorlu SMMM Odası                 3          1          1          1          15        12          +3       4

Edirne SMMM Odası               3          1          0          2            6        16          -10        3

Tekirdağ SMMM Odası            3          0          1          2          10        16            -6        1