Oda'miz İle Kent Bilgi Teknolojileri Arasinda, E-İmza İndirim Protokolü İmzalandi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Kent Bilgi Teknolojileri arasında, ''e-İmza İndirim Protokolü'' imzalandı. 2023 yılı için geçerlilik taşıyacak olan protokol kapsamında; Çorlu SMMM Odası üyeleri, çalışanları ile 1'inci derece yakınlarına, ''e-İmza'' teslimatları aynı gün içinde yapılacak ve ücretlendirilmesinde indirim desteği sağlanacak.

27 Ekim 2023 Cuma günü saat 10.30'da gerçekleştirilen protokolü, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Adına Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ile Kemalettin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi Arılar İş Merkezi Kat: 3 No: 223 Çorlu/Tekirdağ adresinde hizmet vermekte olan Kent Bilgi Teknolojileri Kurucu Müdürü Sayın Silay Ege Kule imza altına aldılar. Protokol imza töreninde, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen de hazır bulundu.

Kent Bilgi Teknolojileri ve ''e-İmza'' hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarını; www.e-imzaofisi.com.tr internet adresinden, 0850 532 04 40 numaralı danışma hattından ve kurumsal sosyal medya hesaplarından öğrenebilirsiniz.

SÜRE (YIL):

SATIŞ FİYATI (TL):

ODA ÜYELERİNE (TL):

İNDİRİM ORANI:

1 (BİR) YILLIK e-İMZA

2 (İKİ) YILLIK e-İMZA

3 (ÜÇ) YILLIK e-İMZA

%20

Tablo Detay Bilgi:        Fiyatlara, KDV dâhildir.

Ek Bilgi:                      Meslek Mensupları, e-imza başvurularını www.e-imzaofisi.com.tr internet adresi üzerinden veya 0850 532 04 40 numaralı danışma hattından tamamladıktan sonra oluşturulan e-imzalar; Kent Bilgi Teknolojileri firması tarafından aynı gün içinde, elden teslim edilecektir.