Çorlu Smmm Odasi, Özel Nazmi Arikan Fen Bilimleri Okullari İle İndirim Sözleşmesi İmzaladi!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları (Çorlu Fen Bilimleri Anonim Şirketi) arasında, indirim protokolü imzalandı. Bir yıl süreyle geçerlilik taşıyacak olan sözleşme kapsamında Çorlu SMMM Odası üyeleri, çalışanları ve 1'inci derece yakınlarına, okul eğitim ücretinde liste fiyatı üzerinden %10 (Yüzde On) eğitim indirimi sağlanacak.

27 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 13.00'de gerçekleştirilen indirim protokolü imza töreninde; Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları Çorlu Kampüs Müdür Yardımcısı Sayın Burak Yurter ve Edebiyat Öğretmeni Sayın Tuğba Kaya hazır bulundular.